Revolution Slider Error: Slider with alias home-1 not found.
Maybe you mean: 'home-2' or 'nou' or 'despre' or 'echipa' or 'blog'

Clinica veterinara

Clinica veterinara Alegria beneficiaza de toate facilitatile necesare tratarii animalelor de companie – atat dotari moderne cat mai ales medici veterinari de inalta calificare si cu experienta internationala!
Echipa noastra ofera toate serviciile pentru insanatosirea animalului dvs., de la chirurgie de toate gradele de dificultate (ortopedie, cezariana, piometru, extirpare tumori, etc) pana la tratamente pentru boli complicate (babesioza, jigodie, insuficienta renala, intoxicatii, insuficienta respiratorie, etc).
De asemenea, echipa de medici veterinari are o uriasa experienta in interventii “obisnuite” precum sterilizari (peste 3000 de sterilizari finalizate cu succes!) sau detartraje cu ultrasunete, dar ofera si servicii in exclusivitate in Bucuresti, cum ar fi determinarea momentului ovulatiei.

Pentru pacientii de terapie intensiva, clinica beneficiaza de posibilitati de internare in custi speciale pentru animale, atat pentru caini cat si pentru pisici. Animalele internate sunt monitorizate in permanenta, prin aprecierea pulsului, a temperaturii corporale, a frecventei respiratorii, terapia adaptandu-se in functie de modificarea parametrilor vitali.
Echipa Alegria Vet va ofera si servicii complete de diagnostic si prevenire a bolilor: analize medicale (de sange, bacteriologice, micologice, parazitologice, etc), diagnostic ecografic, vaccinari, deparazitari, etc. Pentru toate serviciile clinicii, vizitati sectiunea “Servicii” si “Informatii”.
Clinica este localizata central, in zona 1 Mai, oferind acces facil din toate cartierele Bucurestiului: 2 minute de la Piata Victoriei, 1 minut de la Arcul de Triumf, sau 5 minute de la Crangasi sau Lujerului. Pentru harta si directii, vizitati sectiunea “Contact”.
Telefon clinica: 0743 228 466; 0723 675 532