Sunteti pe: Homepage > Contact
25/06/2018
Contacteaza-ne

Localizare

Adresa:   str. Abrud nr. 140, sector 1; la 20 de metri de intersectia Miciurin (intersectia str. Turda si blvd. Ion Mihalache)

Indicatii si puncte de reper: str. Abrud se intersecteaza cu bulevardul Ion Mihalache, pe sensul de mers pe bulevard dinspre Piata Domenii catre Piata 1 Mai, imediat dupa traversarea liniei de tramvai (nr. 41) de pe str. Turda. Puteti identifica usor str. Abrud de pe bulevard, fiind plasata intre farmacia HelpNet si farmacia Catena (vizavi de banca ING).

Atentie: str. Abrud are sens unic CATRE blvd. Ion Mihalache! Va recomandam stationarea auto pe blvd. Ion Mihalache (atentie la restrictiile de parcare!) si deplasarea pe str. Abrud fara masina, deoarece clinica se afla la cel mult 50 de metri de bulevard, iar locurile de parcare de pe str. Abrud sunt foarte limitate in cursul saptamanii.

VEZI HARTA MAI JOS

Telefon:   021 224 22 77 (Romtelecom/Cosmote); va recomandam sa apelati in principal numarul de telefon fix, deoarece astfel aveti cele mai mari sanse sa intrati in contact cu medicii din echipa clinicii. Daca telefonul fix este ocupat, inseamna ca medicul se afla in convorbire cu un alt pacient, deci va recomandam sa reveniti pe acelasi numar in 10 minute. In cazul in care nu raspunde nimeni la telefonul fix, inseamna ca toata echipa clinicii este implicata in acel moment in tratamente sau in operatii chirurgicale, deci va recomandam sa transmiteti sms pe numerele de mai jos, si veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil. 

              0743 228 466 (Orange)

              0722 609 634 (Vodafone)


PROGRAM CLINICA VETERINARA ALEGRIA VET:

LUNI-VINERI: 9h30 - 20h00

SAMBATA-DUMINICA: 9h30 - 14h00


E-mail:       cabinet@veterinar-bucuresti.ro


Formular de contact

*Nume
*Telefon
*Email
*Mesajul Dvs
Veti primi un raspuns concret in maxim 24 ore din partea specialistilor nostri
Va multumim!

Gaseste-ne pe harta