Sunteti pe: Homepage > Recomandari pacienti
25/06/2018
Recomandari pacienti

"Echipa de veterinari de la Alegria Vet mi-a salvat cainele, bolnav de piometru!" 

 

 

Ma numesc Andrei Mateescu, iar cateaua mea, Sara, un rottweiller minunat, traieste astazi datorita echipei medicilor veterinari de la Alegria Vet. La inceputul anului, Sara se simtea rau si pierdea sange. Am mers la clinica Alegria Vet, si in urma unei ecografii abdominale medicii au diagnosticat-o cu piometru, o situatie care necesita interventia chirurgicala cat mai rapida. Am programat operatia in urmatoarele ore, si totul a decurs fara incidente, datorita competentei medicilor veterinari, dar si datorita aparatului modern de anestezie.

La 15 minute dupa incheierea operatiei, Sara se trezise si mergea pe propriile picioare! Am luat-o acasa dupa inca jumatate de ora si de atunci Sara este sanatoasa.

Le multumesc chirurgilor din echipa Alegria Vet, adica dr. Silvia Joita, dr. Dana Braslasu si dr. Lia Ion, pentru operatia impecabila si pentru grija deosebita pe care au manifestat-o fata de cainele meu!

Recomand aceasta clinica veterinara tuturor celor care vor ca animalul lor sa aiba parte de cel mai bun tratament veterinar din Bucuresti!

 

Andrei Mateescu, psiholog

0725 211 278