Diverse

  • Profilaxia bolilor virale si parazitare,
  • Microcipare si inregistrare in RECS
  • Eliberare carnet de sanatate si/sau pasaport

Deparazitarea interna si externa precum si vaccinarea, reprezinta actiuni importante in viata companionului dumneavoastra. Este foarte important sa cunoasteti faptul ca intotdeauna este mult mai usor sa prevenim decat sa tratam si trebuie sa actionam impreuna in consecinta.

Este bine sa existe pentru animalul dumneavoastra un calendar al deparazitarilor si vaccinarilor, astfel incat sa nu omiteti repetarea acestor, intrucat aceste actiuni trebuiesc efectuate in mod constant.

De asemenea, este bine ca prietenul dumneavoastra sa aiba un carnet de sanatate in care sa fie mentionate toate aceste actiuni veterinare.

Legislatia actuala impune si microciparea si inregistrarea cateilor in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan. Aceste actiuni sunt utile in special in cazul pierderi patrupedului, intrucat in urma citiri microcipului, pot fi gasite datele de contact ale proprietarului.

De asemenea, in cazul in care calatoriti cu el in afara granitelor Romaniei, animalul trebuie sa beneficieze si de pasaport international, care este eliberat, completat si autorizat de medical veterinar.

Va asteptam la clinica cu informatii privind sanatatea si starea de bine a companionului dumneavostra.

Leave a Comment